Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رفیعی پور در نشست خبری درباره مباحث مطرح شده مبنی بر استفاده از شیر الاغ در کشور اظهار داشت: سازمان دامپزشکی در رابطه با فرآورده های مرتبط با دامپزشکی دو معیار دارد و اگر این دو معیار رعایت شده باشد، توزیع، عرضه و مصرف محصول بلامانع است. ضمن اینکه معیار اول معیارهای بهداشتی مبتنی بر فرآیندها و معیار دوم سلامت محموله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این سازمان دستورالعمل مدیریت بهداشتی پرورش الاغ شیری در کشور را تدوین و به تمام استان ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از سخنان خود درباره انباشت دام در کشور و احتمال شیوع بیماری های دامی به این دلیل خاطرنشان کرد: صادرات دام به ما مرتبط نیست و متولیان دیگری دارد اما تراکم و  افزایش بیماری به دلیل آن یک اصل است و هرچه که تراکم دام بالاتر باشد احتمال انفجار بیماری نیز وجود دارد.

رفیعی پور با اشاره به اینکه فقط در استان تهران ۱۴۰ هزار رأس گوساله پرواری آماده کشتار وجود دارد، افزود: ما به استان ها دستورالعمل های لازم در زمینه نظارت و مدیریت بیماری ها را صادر کرده ایم. اما همانطور که اشاره شد آزاد کردن صادرات در حیطه اختیارات ما نیست.

به گفته وی، از دیدگاه تخصصی صادرات عامل مهمی در کنترل بیماری است.

کاهش ۳۰ درصدی کشتار دام در سال ۹۸

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه ۱۴ میلیون بازدید بهداشتی در مراکز تولید، عرضه و فراوری فرآورده های خام دامی انجام شده است، گفت: ۵ میلیون و ۳۸۷ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و برای آنها تعیین تکلیف شده که از این میزان بیش از دو میلیون ۶۰۰ هزار کیلوگرم معدوم شده است.

رفیعی پور با اشاره به اینکه امسال ۴۷۸ میلیون قطعه طیور در کشور کشتار شده است، تصریح کرد: از این رقم حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه (۸ میلیون کیلوگرم) طیور از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

وی یادآور شد: امسال ۴ میلیون   و ۳۹۲ هزار رأس دام در کشور ذبح شده که از این میزان ۹ میلیون و ۳۷۱ هزار کیلوگرم گوشت به اجزای خوراکی آن غیرقابل مصرف بوده از چرخه مصرف خارج شده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی کشتار دام در سال ۹۸ گفت: به دلیل اینکه وضعیت چراگاه ها و مراتع خوب بوده، دامداران دام های خود را نگه داشته اند و به ویژه دام مادر و بره ماده را نفروخته اند که کاهش ۳۰ درصدی نیز به همین دلیل بوده است.

رفیعی پور افزود: به دلیل حفظ دام های مادر و بره های ماده چرخه جدیدی در حوزه مولد و تولید دام ایجاد می شود که این باعث خوشحالی است.

وابستگی ۷۰ درصدی در حوزه واکسن طیور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تأکید بر رهایی از هر نوع وابستگی به نهاده های دامپزشکی در آینده ای نزدیک، گفت: ما از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان کمک گرفته ایم تا بتوانیم وابستگی های خود را در حوزه اصلاح نژاد و افزودنی های خوراک دام، طیور و مکمل ها و همچنین واکسن دام و طیور و آبزیان کاهش دهیم.

رفیعی پور ادامه داد: در حوزه واکسن های آبزیان بیش از ۹۰ درصد، در حوزه واکسن طیور بیش از ۷۰ درصد، واکسن های نسل جدید ۱۰۰ درصد و مکمل ها و ریز مغذی ها نیز ۱۰۰ درصد وابسته ایم که این باید رفع شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان دامپزشکی کشور طی دو سال اخیر، افزود: تدوین برنامه ملی کنترل بیماری انفولانزا و عبور از بحران برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد. همچنین کنترل بیماری تب برفکی به روش آماده باش با کمک صاحبان دامداری ها انجام شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال حتی یک مورد گزارش بیماری تب برفکی در دامداری های صنعتی شیرین نداشتیم ضمن اینکه با عبور از اضطرار و کمبود کیفی و کمی واکسن های دامی، در حال حاضر کمبودی در این زمینه نداریم و ذخایر استراتژیک کافی است.

رفیعی پور با اشاره به اجرای برنامه کنترل بیماری مشمشه با روش های نوین جهانی (سی اف تست)، تصریح کرد: با اجرای این برنامه ممنوعیت خروج اسب از ایران برداشته شده و در حال مذاکره با اروپائیان هستیم که اسب ایرانی را به این کشورها بفرستیم.

کد خبر 4778634 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی سازمان دامپزشکی کشور قیمت بنزین بنزین بانک مرکزی ایران قیمت دلار سازمان برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی سهمیه بندی بنزین کارت سوخت وزارت صنعت معدن و تجارت محمد اسلامی قیمت یورو برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن طرح ملی مسکن قیمت بنزین در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان کل کشور: بی حجابی امروز ناشی از کشف حجاب رضاخانی است / بدحجابی سطح بندی شود / دستورالعملی برای اجرای طرح نور به فراجا ابلاغ می شود

دادستان کل کشور گفت: به زودی دستورالعملی برای اجرای مطلوب طرح نور به فراجا ابلاغ می‌شود.   به گزارش مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در نشستی با حضور معاونان دادستان کل، قضات و دادیاران دادسرای دیوان عالی کشور و همچنین رئیس شوراهای حل اختلاف استان تهران با اشاره به اینکه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه ۳۴ تکلیف به صورت ویژه برای دادستانی کل در نظر گرفته شده، تصریح کرد: ضرورت دارد برای اجرای طرح‌های تدوین شده در این سند، برنامه‌ریزی مدونی از سوی دادستان‌ها و حوزه‌های مربوطه انجام گیرد.   وی همچنین عنوان کرد: با تشکیل کمیته علمی و کارگروه‌های این گونه‌ای به دنبال تولید علم و فکر و در نهایت خلق کارهای نوآورانه، مبتکرانه و خلاقانه با محوریت آگاهی بخشی برای ارائه خدمت بهتر و بیشتر به مردم هستیم.   دادستان کل کشور به موضوع تقدم فرهنگ‌سازی در تمامی امور پرداخت و گفت: ۴۵ سال فرصت زیادی برای فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف علمی، اجتماعی و سیاسی نیست و باید برنامه‌ریزی‌های ما در هر حوزه با نگاه با عبرت گیری از گذشته و نگاه به آینده باشد.   موحدی آزاد تصریح کرد: برخی ناهنجاری‌های اجتماعی امروز در حوزه عفاف و حجاب در سطح جامعه، آثار همان قانون غلط کشف حجاب رضاخانی است که دشمن به دنبالش بود، چنانچه انگلیس نیز برای تغییر فرهنگ هند، در ابتدا به سراغ تغییر زبان مردم آن منطقه رفت و اثر شوم خود را در طول سال‌های بعد گذاشت.   وی با بیان اینکه کلیات طرح نور فراجا مورد تأیید است و از اقدامات قانونی آنان حمایت می‌کنیم، عنوان کرد: برای اجرای صحیح طرح، دستورالعملی از سوی دادستانی کل تهیه و به زودی به فراجا ابلاغ می‌شود.   دادستان کل کشور تصریح کرد: لازم است در اجرای طرح نور؛ نکاتی به مانند تقویت نقاط ایجابی، سطح‌بندی درباره بدحجابی در نظر گرفته شود و تمرکز بر برخورد با جرایم سازمان یافته و درباره شل حجابی توصیه و تأکید ما انجام اقدامات ارشادی با رویکرد متنبه شدن افراد است.   موحدی آزاد با بیان اینکه کنترل فضای مجازی و برخورد با شبکه‌های سازمان یافته به ویژه در حوزه تولید و عرضه لباس‌های ناهنجار هم باید از سوی متولیان امر در دستور کار قرار گیرد، تأکید کرد: طرح نور بایستی به صورت هوشمند در برخی مکان‌های خاص که ترویج دهنده نوعی از پوشش خاص در جامعه هستند نیز حضور جدی داشته باشد.   کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سهمیه‌بندی دارویی داروخانه ها براساس وضعیت حجاب؟/ سازمان غذا و دارو : تکذیب می کنیم حجاب شرط سهمیه داروخانه‌ها؟! رئیس سازمان غذا و دارو: تذکر به بیمار امکان‌پذیر نیست 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد رئیسی: همه باید به قانون حجاب پایبند باشند (فیلم)

دیگر خبرها

  • دادستان کل کشور: بی حجابی امروز ناشی از کشف حجاب رضاخانی است / بدحجابی سطح بندی شود / دستورالعملی برای اجرای طرح نور به فراجا ابلاغ می شود
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • تدوین دستورالعمل اجرای صحیح طرح نور در دادستانی کل کشور
  • دادستان کل کشور: دستورالعمل دادستانی درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر