Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - میزان نوشت: نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با بیان اینکه علت پلمب چند رستوران در روز‌های اخیر صرفا عدم رعایت نکات بهداشتی بوده است گفت: هرگونه انتشار خبر کذب با هدف تشویش اذهان عمومی قابل پیگرد قضائی است.

علیرضا میرزاپور نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان خبر توزیع و پخت گوشت آلوده و حیوانات نامتعارف در برخی رستوران‌های شهر کرمان را خلاف واقع و کذب محض دانست و گفت: هرگونه شایعه سازی و انتشار اخبار کذب طبق قانون جرم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان اظهار داشت: دادستانی باهدف بالابردن امنیت غذایی و پیشگیری از ارتکاب جرائم در راستای اجرای مطالبات مردمی وانجام وظیفه ذاتی مدعی العموم، بازدید از رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌های سطح شهر را در دستور کار خود قرار داده است.

میرزاپور گفت: طی سال جاری ۱۰ اکیپ متشکل از یک مقام قضائی، کارشناسان ادرات بهداشت، دامپزشکی، اماکن و استاندارد به صورت نوبه‌ای و مستمر از مراکز متعدد که در زمینه تولید و عرضه غذا فعالیت داشته بازدید کرد.

او اعلام کرد: بالغ بر ۳۰ مورد بازدید از رستوران ها، اغذیه فروشی ها، فست فودی و شیرینی فروشی‌ها و ... سطح شهر کرمان خوشبختانه اکثر آن‌ها فاقد هرگونه مشکل بهداشتی بوده لکن تعداد بسیار محدودی از رستوران‌ها و فست فود‌ها به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی جهت جمع آوری ادله و انجام تحقیقات تکمیلی و همچنین برطرف نمودن مشکلات بهداشتی بصورت موقت پلمب گردیده اند.

بازپرس شعبه ۱۵ دادسرای عمومی و انقلاب کرمان با اشاره به اینکه هیچ گزارشی مبنی بر مسمومیت فرد و یا افرادی در این رابطه اعلام نشده است، ادامه داد: متاسفانه عده‌ای در فضای مجازی اقدام به ایجاد شایعاتی نمودند که جهت اطلاع رسانی به افکار عمومی لازم به ذکر است در مراکز پلمب شده هیچ گونه موردی مبنی برکشف گوشت حیوانات نامتعارف و حرام گوشت یافت نشده است.

نماینده دادستان کرمان اعلام کرد: همانگونه که در خبر‌های گذشته آمده است دادسرای عمومی و انقلاب کرمان به همراه ضابطین خود همواره تلاش می‌کند قبل از بروز هرگونه مشکل برای شهروندان، جهت پیشگیری و بررسی موضوع از مراکز مشکوک بازدید و حسب مورد با موارد تخلف برخورد نماید لذا جای هیچگونه نگرانی در این رابطه نیست.

میرزاپور در خصوص این سوال که چرا اسامی مراکز عرضه مواد غذایی متخلف به شهروندان اطلاع رسانی نمی‌شود، یادآور شد: طبق ماده ۳۵۳ قانون آیین دادرسی کیفری جهت حراست از حیثیت افراد تا زمانی که موضوع به صورت قطعی در محاکم رسیدگی و منجر به صدور رای قطعی نشده باشد نمی‌توان نام شخصی را به عنوان متهم بیان کنیم.

او ادامه داد: مضاف بر اینکه اغلب این تخلفات در اثر رفتار یک تا سه نفر انجام میشود و انصاف نیست بخاطر آن بخواهیم کل یک مجموعه رستوران یا فست فود و ... را بدنام و با پلمب دایم آن تعداد زیادی از شاغلان را بیکار نماییم و لذا درچنین مواردی (به جز موارد مصرح قانونی) فقط باید با اشخاص متخلف برخود کرد.

۴۷۲۳۸

کلید واژه‌ها : مواد غذایی - گوشت -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ١٣ پرونده در کمیته امنیت روانی دادسرا تشکیل شده گفت: با مروجین اکاذیب به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی، انتشاردهندگان مطالب خلاف واقع و خلاف منافع کشور و هم آوا با جریانات هدایت شده معاندین در استان که قریب به ٢ میلیون دنبال کننده داشته‌اند برخورد شده است.

وی، برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی مردم را مطالبه‌ی مسئولان عالی قوه قضائیه و مردم دانست و افزود: با توجه به گستردگی دامنه نفوذ، تنوع تکثر رسانه‌ای و فعالیت برخی ادمین‌های تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و غیره در خصوص تشویش اذهان عمومی، هتک هیثیت و نسبت دادن اعمالی خلاف واقع به شخص حقیقی یا حقوقی، ترویج بی‌بند و باری و مبارزه با عفاف و حجاب در فضای مجازی، دادستان به عنوان مدعی العموم علیه افرادی که مبادرت به ارتکاب جرم در فضای مجازی نموده و اهداف دشمن را ترویج می‌کنند اعلام جرم می‌نماید.

وی با تأکید بر هوشیاری کاربران در مواجهه با چنین محتواهای رسانه‌ای افزود: ایجاد امنیت روانی، سالم‌سازی و پاک‌سازی فضای مجازی مطالبه به حق مردم و از مظاهر تأمین حقوق عامه است و در سامانه ارتباط مردمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان پیام‌های متعددی از گزارش این موضوعات وجود دارد که در بیانات مقام معظم رهبری (حفظ الله) نیز به رعایت این امر اشاره شده است.

دادستان کرمان همچنین به برخی از اقدامات مدیران صفحات فضای مجازی در خصوص انتشار کلیپ‌هایی با موضوع تمسخر حجاب و به سخره گرفتن برخورد قانونی با فعالین عفاف و حجاب اشاره و تصریح کرد: شعبه و قاضی ویژه جهت رسیدگی به جرایم ترویج‌کنندگان بی‌عفتی و بی‌حجابی اختصاص داده شده و برای این افراد، پرونده قضائی تشکیل و متهمین تحت قرار نظارت قضائی نیز از فعالیت در فضای مجازی برای مدت معین محروم شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه برخورداری از فضای مجازی سالم، حق مردم متدین و انقلابی کرمان است اظهار داشت: با راه اندازی کمیته امنیت روانی در دادسرا، نظارت مستمر بر برهم زنندگان امنیت روانی مردم و مقابله با بزه‌های باندی در فضای مجازی، رصد و کشف جرم و تشکیل پرونده در دستور کار است.

کد خبر 6098244

دیگر خبرها

  • آیا روغن های آلوده در کشور توزیع شده است؟
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • آزادی جوان کهنوجی از چنگال آدم ربایان/ رهایی در مرز‌های شرقی
  • شهردار مرند بازداشت شد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» برگزار شد
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه